diumenge, 7 de juliol del 2013

Circ de Congròs

Setcases, Vallter, Circ de Congròs, Coll de Pal



Ruta sortint de Setcases per pujar per carretera fins Vallter, a on bici a coll remuntarem fins la portella de Morens. A partir de la portella anar fent camí visitant el Circ de Congròs, situat als peus del Roc Colom, per la coma del Tec i fins Coll de Pal, també al peus del Costabona. La tornada pel refugi de Jaume Farré i el Pla de Lliens, a on trobem les marques del GR11 i el seguim fent una espectacular baixada fins Setcases.


Sortim de Setcases carretera amunt fins Vallter (12Km) a on haurem de pujar les bicis a l'esquena fins la portella de Morens.




Només cal seguir el camí que surt de la portella fins el proper punt, el camí està ben marcat i és molt agraït de fer, arribem al Circ de Congròs a on podem gaudir d'una panoràmica espectacular.





 El següent punt son les fonts del Tec, però aquesta vegada una congesta de neu no ens deixa fer el camí i ens obliga a fer la baixada fins la coma del Tec per allà on podem... tot és aventura.
Seguim fins Coll de Pal a on trobem en Gilbert de la Costa, va ben acompanyat i després de la pertinent xarrada comencem a fer la baixada fins el refugi de Jaume Farré.
 Remuntem fins la Collada Fonda per seguir la pista del Pla de Lliens, a on trobem les marques del GR11, que seguirem fent una baixada espectacular que ens portarà de pet fins Setcases.


download track del GPS...
 vols veure el track a wikiloc....


32,7Km - 1258 mts. acumulats - IBP 99

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada