QUI SOM

Qui som? 

Som una colla de Btt, ens agrada voltar en bicicleta de muntanya. Ens movem principalment per les comarques de la Garrotxa i comarques veïnes com Ripollès, Osona, Selva i Empordà, etc. Quan tenim ocasió també ens agrada anar a conèixer altres territoris, especialment Dolomites. En l' època de l'any en que el temps ho permet anem a fer els cims del nostre Pirineu, que també és especialment agraït i espectacular en paisatges per fer en Btt.
Totes les rutes d'aquest blog també les pots trobar a la web de wikiloc. Com usuaris de wililoc estem en els links següents:
www.wikiloc.com user: jarcass
El grau de dificultat el quantifiquem amb l'ajuda del programari Ibpindex, donant els graus des de Fàcil, Moderat, Difícil, Molt Difícil i Expert, no depenem així de sensacions que sabem ens poden enganyar fàcilment. 
Hem de tenir en compte la data de les rutes fetes, ja que els camis a muntanya poden canviar i molt en funció de la climatologia d'un any per altre. 
Per gaudir de la muntanya respecteu-la molt i aneu sempre amb seguretat, coneixen la previsió meteorològica, menjar, beure i roba d'abric suficient.
Per ajudar a enriquir i millorar aquest bloc, agrairem els vostres comentaris. Salut i pedals.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada