diumenge, 24 de març del 2013

Les Guilleries - Ruta d'en Serrallonga

Osor, Coll de Serrallonga, Vall de Sau.


Tram embassament de Sau a Susqueda. Foto X.V.

Aquesta volta vol seguir la ruta d'en Serrallonga per Les Guilleries. És una volta  no gaire agraïda en quant a vistes , ja que la major part del recorregut esta molt tapat i no pots gaudir dels paisatges. Té un IBP de 128.





Comencem doncs la ruta al Poble d'Osor i anant a buscar la pista de la Mare de Déu del Part, ( ves a saber d'on ve aquest nom..però fa mal...) a la que arribarem després de fer uns 2,5Km aproximadament de rampes força pronunciades.


M.D. del Part. Foto J.A.
Continuem pista amunt fins el Coll de Nafré, Coll que retrobarem a la tornada. Aquest punt és un encreuament de camins, però nosaltres seguirem direcció a la M.D. del Coll, que arribarem fent algun tram per asfalt i algun tram seguint el GR178.


M.D. del Coll. Foto X.V.
Sortint de M.D. del Coll. Foto X.V.
Sortim del Coll direcció al bosc de Serrallonga i la riera de Querós per arribar al Collet del Gat.
Riera de Querós. Foto J.A.

En aquest Collet del Gat tenim l'opció de continuar fins St. Andreu de Bancells, però per qüestió de horari anem a la dreta, seguim la pista que ens portarà a nivell de l'aigua, ja a la Vall de Sau, fent una baixada tremenda, que inclús et canses de tant frenar. Arribarem a la pista a ran d'aigua que va de l'embasament de Sau a Susqueda i la seguim, fent uns 15Km de pista fins quasi arribar a Susqueda, però abans, trobarem la carretera que remunta fins el Coll de Nafré i la seguirem.
Vols el track de la ruta?..clika aqui.
o si vols el track de wikiloc...

Llocs d'interés:
  • M.D. del Part
  • Coll de Nafré
  • M.D. del Coll
  • Coll de Serrallonga



49,6Km - 1558 mts. acumulats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada