diumenge, 5 de maig del 2013

Hostalets, Rajols, Rupit.

Hostalets, Falgars, Santcrist, Coll de Bac, Rajols, Rupit, Salt del Sallent, Condreu, Coll Uria.


Salt del Sallent. Foto X.V.

Ruta sortint dels Hostalets d'en Bas per anar al Collsacabra, amb unes panoràmiques molt maques i sense gaires complicacions tècniques en quant al terreny.



Sortim doncs dels Hostalets per arribar a Falgars, després de la ja coneguda pujada de 3,5Km. Seguint el nostre camí, poc després de Falgars trobem el Salt d'aigua de la riera de Falgars, baixant molta aigua degut a les pluges dels darrers dies.
Salt de la riera de Falgars.
Continuem per pista cap a el collet de Santcrist, Coll de Comajoan i fins el Coll de Bac a on trobem i travessem la carretera asfaltada de Cantonigrós, per entrar en terreny del Collsacabra i anar direcció al Collet de Rajols i Rupit. Sortint de Rupit direcció a St. Joan de Fabregues, farem una visita a l'església de Sta. Magdalena.
Vista de Rupit


Església de Sta. Magdalena de Rupit
 Reprenem la marxa i direcció al salt del Sallent,(foto de portada), a on trobem força aigua tot i que es deixa travessar sense incidents, per anar fent de pujada els cingles de Casadevall fins el Coll de Condreu. Pel camí també haurem de superar una petita riera, el torrent del Garvet.
Riera del Sallent
Torrent del Garvet.
A coll de condreu travessem la carretera i seguim la pista de Armadans i les roques encantades per arribar al collet de l'Arç i Coll d'Uria. A coll d'Uria baixem un tros per carretera fins trobar la pista de Siurana i el molí nou, que ens portarà fins el nostre punt de partida.

Camí del Molí Nou.
 Vols descarregar el Track....
Vols veure el track a wikiloc....
Vols veure el track a cicloide...




45,8Km - 1356mts. acumulats - IBP 117

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada