diumenge, 17 de març del 2013

Serra de Corsavell - St, Joan de Bossols

Sadernes, Coll de Bassegoda, St. Joan de Bossols, St. Martí de Corsavell

St. Joan de Bossols. Foto X.V.

Aquesta ruta fa la volta a la Serra de Corsavell, i podrem visitar les Ermites de St. Joan de Bossols o Mussols, St. Martí de Corsavell, St. Andreu de Gitarriu.


Sortim de Sadernes direcció a Riu i per la pista, a l'alçada del Pont de Valentí, trobem nous elements decoratius del paisatge, esperem que per poc temps.


Continuem pista amunt fins Coll de Riu primer i Coll de Bassegoda després, a on deixarem la pista que ens conduiria a Principi i seguim la pista de la dreta que ens portarà a fer la volta a la Serra de Corsavell i a St. Joan de Bossols. Per arribar a St. Joan haurem de deixar momentàniament la pista principal i seguir una pista amunt fent l'últim tram a peu, per visitar St. Joan de Bossols o Mussols.




Desfem el mateix camí fisn la pista i continuem passant pel Collet de la Teia per anar ara a visitar St. Martí de Corsavell i la seva Torre, a on també haurem de deixar momentàniament la pista principal.





 Reculem fins la pista per continuar el camí de tornada passant per Can Garrofi, les mines de Can Menera i Can Polí per arribar a Coll de Faja i St. Andreu de Gitarriu. La resta tot baixada fins el nostre punt de partida.
Vols el track de la ruta? ..clika aqui.
o si vols el track de wikiloc...

Llocs d'interès:

  • Coll de Riu
  • Coll de Bassegoda
  • St. Joan de Bossols
  • St. Martí de Corsavell
  • Coll de Faja
  • St. Andreu de Gitarriu



42,8Km - 1639 mts. acumulats




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada