diumenge, 24 de febrer del 2013

Toralles

JONCARS, TORALLES, TORRE CANADELL.

Foto Xavier V.

Sortim d' Olot pedalant amb el dia enfarinat per la neu, sortim pel pla de baix direcció a la Canya, La Roureda i fins Cap Sec per pujar la pista de Joncars fins el Coll de Passaserres, coll força enfangat, en el que alguns haurem de fer una netejada de rodes per continuar i altres hauran de fer una netejada de sabates.....

Coll de Passaserres. Foto Xavier V.

Baixem per l'altre banda del Coll i seguim el camí de la Vall del Bac fins trobar la carretera d'Oix, que travessem i seguim ara un camí molt maco (foto de portada), per la Serra de St. Isidre, a on trobarem l'Oratori de la Costa.
Oratori de la Costa.
 Aquest camí, ens portarà fins St. Martí de Toralles, a on ja retrobem pista i la seguim fins el Coll de la Rodoreda, a on decidim seguir el camí de Oliva Giberta i el Gorgs, a on tornem a tenir un camí espectacular i de baixada fins Can Bundancia. 
A can Bundancia fem dos grups, un toca retirada per carretera fins Olot i un altre segueix la pista de Canadell, fins arribar a la seva Torre.
Torre Canadell. Foto Joan A.
 Continuem seguint el camí que marxa de la Torre i ens conduirà fins el camí de la Sebastiana, que farem de baixada fins St. Joan les Fonts. La tornada a Olot per la Canya i desfent el mateix camí de l'anada.

Track en wikiloc. Opció tornada per Canadell. IBP121
Track en wikiloc. Opció tornada per carretera. IBP96

Llocs d'interès :

  • Coll Passaserres
  • Oratori de la Costa
  • Toralles
  • Torre Canadell


35,1Km - 1265 mts. acumulats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada