dilluns, 24 de juny del 2013

Dolomites. Sellaronda

Sellaronda ( Sentit anti-horari )




Clàssica volta al monte Sella (Sellaronda) en el sentit anti-horari, amb sortida i arribada a Selva di Gardena. Agafarem el remuntador de Selva a Ciampinoi i de Canazei a Pecol. Sense remuntadors sortirien uns 3500mts de desnivell acumulat.


Comença doncs a Selva di Gardena agafant els remuntadors de Ciampinoi, amb una bona vista del Sassolungo, i seguint primer la ruta 21 i després la 256 arribarem a Passo Sella. 

Sassolungo
Remuntadors Ciampinoi
Camí Passo Sella











De Passo Sella baixar per la pista d'esquí de Lupo Bianco i enllaçar amb la carretera de Canazei, que fen un metres abans de deixar-la per seguir una pista forestal fins Canazei. En aquest punt agafem el remuntador fins Pecol, a mig camí, ja que el punt més alt Bervedere esta tancat per neu, així doncs ens tocar remuntar de Pecol fins Passo Pordoi en bicicleta.


 De Passo Pordoi baixem trossos per carretera i trossos per pista fins Arabba, vigilats per les marmotes i continuant pel bosco verdi, arribem a Corvara, a on seguint les rutes 28 i la 650 trobem la carretera del port Passo Gardena. D'aquest punt seguint la ruta nº 654 arribem al nostre punt de partida. 








57,3Km - 1465+1110mts acumulats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada