diumenge, 21 d’abril del 2013

St. Miquel Castelló, Pixanúvies, Volcà Traiter


Olot, St. Miquel de Castelló, Pixanúvies, St. Feliu, Volcà Traiter, Fontpobra.


Foto de St. Miquel de Castelló de fons.

Aquesta ruta és molt agraïda per aquells que els hi agrada fer corriols amb un punt de dificultat tècnica. Surt d'Olot i fem la Serra de Llancers, la Serra de Mateus, la Serra del Bruc i la Serra de Contellers, per tornar a Olot per Fontpobra i la Fageda d'en Jordà. 



En el nostre punt de trobada, trobem un tal Jordi que ens demana si ens pot acompanyar. Li diem que cap problema, que pot venir, i a més, li oferim fer-se soci del nostre grup,...... només has de portar una foto de carnet i 30Euros per la inscripció i si no tens foto és igual..........
Sortim d'Olot direcció als Hostales d'en Bas, però abans d'arribar agafem la pista de la Casca i el Serrat de les Tres Creus, una pista amb una pendent considerable.


Pista de la Casca.
 En acabar la pista trobem el GR2 que seguim fent algun petit salt a peu, i en portarà fins St. Miquel de Castelló, que nosaltres no visitem, però si algú no el té vist val la pena sortir 2 minuts del camí per visitar-lo. Seguin el GR2 continuem fins Falgars (punt on ens abandona un membre del equip) i fins Cal Santcrist, sota el Puig de la Bastida, i fins trobar el corriol del Pixanúvies que seguirem. El corriol del Pixanúvies és un corriol molt maco amb un punt de dificultat tècnica que el fa ser molt divertit i agradable de fer.

Creu del Bernat, passat St. Miquel de Castelló

Camí del Pixanúvies

 El final del Pixanúvies ens condueix fins el Coll o el Torrent, punt a on seguim direcció a Coll d'Uria. passant per la Serra del Bruc i la castanyeda. ( A Coll d'Uria ens abandona en Jordi i s'ha oblidat de la foto i els 30E......). De Coll d'Uria a St. Feliu per una pista molt empedrada a on hem de baixar amb precaució.  

Conseqüències de la baixada de Coll d'Uria a St. Feliu.
De St. Feliu seguim el camí del Puig Sacreu i fins el Volcà Traiter, passant per tota la carena de la Serra del Conteller. Un camí que comença amb en parell de petites pujades quasi insuperables a cavall de la bici, i després va fent pujada però es deixa fer. És un camí molt maco pels amants dels corriols.
Serra del Conteller.


Aquest camí ens portarà fins la pista del volcà Traiter al que arribarem pel seu punt més alt. Nosaltres baixarem fins la pista del Coll de la Sarreia que tornarà a posar a prova les nostres habilitats per pujar empedrats. Arribats al Coll de la Sarreia  només resta anar a buscar la pista de Fontpobra i tornar a Olot ja tot de baixada i passant per la Fageda d'en Jordà i el Triai.

Descarrega el track de wikiloc....
Descarrega el track directament...



52.8Km - 1407mts. acumulats - IBP 138

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada