diumenge, 7 d’abril de 2013

Beuda, Mare de Déu del Mont

Beuda, Espinau, Mare de Déu del Mont.


Vista des de la Mare de Déu del Mont.

Sortim de Beuda direcció a la pista d'Espinau, que fem de pujada fins arribar al Coll del mateix nom i continuar fins la Collada de les Canals del Carig. Tot anant fent pista trobarem algun arbre digne de fotografiar i així el camí és més entretingut.

De la collada de les Canals del Carig anem a la dreta fent baixada fins arribar a la pista de Puigbalí, que haurem de seguir, ara de pujada, fins fer la solana i la baga del Soler respectivament. 
Abans d'arribar a l'Anunciació de Falgars seguim a la dreta una pista fins trobar el camí de pujada al Santuari, passant per sota el turó de Rocapastora, i fent més tros a peu que a cavall de la bici. 

Camí de pujada al Santuari. Foto Lluís V.
Camí de pujada al Santuari. Foto Lluís V.
 Després de fer uns 30 minuts de camí entre ara a peu i ara a cavall, arribarem al Santuari de la Mare de Déu del Mont, objectiu de la sortida.
Santuari M.D. Mont. Foto J.A.
El camí de tornada el farem per carretera, de baixada, i seguint l'asfalt fins el trencant de Segueró , a on trobarem i seguirem el GR2 que ens conduirà de pet a Beuda. 

Llocs d'interés:

 • Coll d'Espinau
 • Collada Canals del Carig
 • Puigbalí
 • Santuari de la Mare de Déu del Mont


Descarrega el track des de wikiloc...
Descarrega el track directament....
Descarrega els waypoints...37,2Km - 1366mts. acumulats - IBP 131

2 comentaris:

 1. Hola Joan i companys dels grup.Molt xula la sortida per estar feta a mesura meva.
  Potser el tram final fet a peu en va costar més doncs les cames ja no podien ,pero va valdre la pena per arribar i contemplar La Mare de Déu del Mont i sobre tot les explicacions culturals i narratives de en X.V.
  Salutacions a tots

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si vas gaudir de la ruta ja esta bé, la part cultural és un extra de més a més....

   Elimina